Ramai antara kita yang BERDOA tapi tidak MEMOHON.

0
191

Ramai antara kita yang BERDOA tapi tidak MEMOHON.

Apa bezanya?

berdoa kita lebih pada mengarah Allah

Ya Allah bagi aku sales sejuta
Ya Allah bagi aku rumah semi D corner lot.

Tapi memohon ni macam mana tau.

Apa Yang Nabi buat ;

1) memuji muji Allah
2) menangis nangis berdoa menunjukkan sungguh sungguh dan fokus
3) Yakin dan bersangka baik dengan Allah

Sangat unik cara berdoa yang diajarkan oleh FTR.

Bagi saya memenuhi kriteria MEMOHON doa.

Sampai ada sorang pembaca ni dah 2 bulan takda sales.

Dengan izin Allah berdoa cara FTR ajar esok tu tak pakai lama berjaya close sales 3 item yang dia jual.

Allahu.

Bukan Allah tak dengar doa kita tapi mungkin cara kita persembahkan doa tu yang perlu kita perbaiki.

Siti Munirah A.Rashid

852 total views, 1 views today

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here